Hoe word ik lid?

Als je lid wilt worden van de vereniging dan start je met een gratis proefles onder begeleiding van de trainer. Deze eerste les is op afspraak zodat elke nieuwe schutter aandachtig geholpen kan worden tijdens de eerste schoten en alles rustig uitgelegd kan worden. Als die eerste les je bevalt, kan je een proeflidmaatschap aanvragen bij de bar die vier weken geldig is. Daarna kun je - weer aan de bar - je proeflidmaatschap omzetten tot een jaarabonnement.

Wat houdt een proeflidmaatschap in?

Een proeflidmaatschap kost 15 euro en houdt in dat je vier weken lang mag komen schieten. Dit zal dan gebeuren onder begeleiding van een trainer. Aspiranten (10-12 jaar) en junioren (13-18 jaar) betalen 12,50 euro. Daarna kan je overstappen naar een volledig lidmaatschap. 

Heb ik zelf een boog nodig om te beginnen met boogschieten?

Nee, de eerste tijd heb je geen eigen boog nodig maar kan je gebruik maken van een verenigingsboog en -materiaal. Het is echter wel gewenst om na enkele weken zelf materiaal zoals armbeschermers aan te schaffen. Een eigen setje pijlen kan ook prettig zijn. De verenigingsboog mag een half jaar worden gebruikt, hierna moet een eigen handboog worden aangeschaft.

 

Is je vraag niet beantwoord? Stuur gerust een vraag via het contactformulier onderaan de pagina.

terug naar faq